Cor Brouwer is overleden

Cor Brouwer is overleden

Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Cor Brouwer. Cor was na een ziekenhuisverblijf van ongeveer 3 weken sinds 5 december jl. overgeplaatst naar de Waerthove te Sliedrecht waar hij gisteren is overleden.

Cor is al zeer lang betrokken bij onze vereniging. Ook veel 4e-elftalspelers kennen Cor als leider, scheidsrechter of supporter.

Zijn inzet en betrokkenheid voor de club waren een voorbeeld voor iedereen. Een echte Papendrechter, die we zullen missen.

De spelers van Zondag 4 wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe om dit verlies te dragen. De uitvaart is op maandag 19 december.

Wim: Teamgenoten, voor degenen die het nog niet gelezen hebben: op onze website hebben we een bericht geplaatst over het overlijden van Cor Brouwer, bij velen van ons wel bekend. Cor wordt maandag begraven.

Jan Willem: Hallo allemaal, in vervolg op het bericht van Wim omtrent het overlijden van Cor Brouwer citeer ik hierbij uit de overlijdensadvertentie: “Wij willen Cor, samen met u, gedenken op maandag 19 december om 14.00 uur in de aula van het uitvaartcentrum ‘De Drechtstreek’, Admiraal de Ruyterweg 21 te Papendrecht, waarna wij hem begeleiden naar zijn laatste rustplaats op de aldaar gelegen begraafplaats. Vooraf is er van 13.15 tot 13.45 uur gelegenheid tot condoleren en om afscheid van hem te nemen. Na de begrafenis is er nog gelegenheid om elkaar te ontmoeten.”

Rob S.: Beste allemaal, triest nieuws. Cor is vroeger nog m’n (onze) elftalleider geweest. Altijd te vinden in de diverse winkelcentra in Papendrecht en maakte daar graag een praatje met velen. Maandag niet mogelijk voor me een laatste eer aan Cor (aanwezigheid bij workshop noodzakelijk) te geven. Hopelijk krijgt hij een laatste mooie dienst. Hij was een graag en veel geziene gast in Papendrecht.

Edwin: Inderdaad triest nieuws maar begreep dat hij al zo ziek was dat de artsen dat al niet meer tegen hem zeiden. Cor was ooit ook mijn leider toen ik nog een E-tje was en aan begin van het seizoen een regelmatige supporter van VVP D1. Helaas gaat mij maandag niet lukken maar gun de man een mooie reis.

Johan: Idd, met Cor is een markante vvP-er heengegaan. Iemand die als enige alle namen van alle leden kende… Keizert.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.