Fijne Feestdagen en Gelukkig Nieuwjaar

Fijne Feestdagen en Gelukkig Nieuwjaar

Frank: Hoi, hoop, dat ik na de winterstop weer kan aanhaken! Voor iedereen een fijne kerst toegewenst en tot na de winterstop!

Jan Willem: Ik wil iedereen fijne feestdagen wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het wensen van veel voetbalplezier laat ik maar achterwege. Het is de vraag in hoeverre daar wat van terechtkomt, tenzij iedereen de conclusies ter harte neemt die in het laatste wedstrijdverslag staan. Een goede gezondheid gewenst de komende tijd en als ik je niet meer zie, tot volgend jaar.

Rob S.: Bij alle beste wensen sluit ik me graag aan. Wat zijn we toch een FUN en FIJN team! Zie er naar uit jullie allemaal weer te zien in het nieuwe jaar. Voor geïnteresseerden: vrijdag 23 december zijn velen van ons voor een borrel nog te vinden in Willaerts. Dus……

Edwin: Voor iedereen de beste wensen alvast en verwacht van een ieder voldoende trainingsarbeid gedurende de winterstopweken zodat we de 2e helft van het seizoen gemiddeld 1 punt per wedstrijd pakken. Op 23 dec zal ik zeker ook in WL te vinden zijn voor een kerstborrel. Greetz.

Johan: Onderstaand nog een link naar de laatste gadget, leuk om te geven/krijgen voor de kerst!

http://www.youtube.com/watch?v=_L2abt20u0k&feature=youtube_gdata_player

Pr dagen en tot wellicht de 23e! Keizert.

Jan Willem: Hallo allemaal, een leuk initiatief om het voetbaljaar 2011 op vrijdag 23 december af te sluiten in Willaerts. Eindelijk weer eens plezier, iets wat dit jaar op het voetbalveld meestal niet het geval was na de zoveelste verliespartij. Het zal wel een dolle boel worden in Willaerts, aangezien Zondag 3 daar dan om dezelfde reden is. Gezien de reputatie van de mannen van Het Drieduh, zoals ze zichzelf noemen, zal het voor ons wel weer op een dikke nederlaag uitlopen. Zelf kan ik helaas niet aangezien ik dan kerst vier met de familie. Groeten.
Volgens de heer Aart van T. klopt dit echter niet en komt Jan Willem niet, omdat hij een Willaerts-verbod heeft.

Marcel: Hallo Mannen, helaas kan ik niet naar Willaerts de 23e, … ik schuif bij JW en de familie aan 🙂

KD Home Products wenst iedereen fijne kerstdagen toe!
Wie durft?!? 20% korting op alle najaarsbloemen als je online besteld via kdhome.nl/index.php?page…
Liever een vertegenwoordiger van ons over de vloer? Stuur een mailtje naar info@kdhome.nl en wij maken zo snel mogelijk een afspraak voor u. Elke 50ste nieuwe klant die op onze website (www.kdhome.nl) een order plaatst, krijgt een bloementafel cadeau! Nieuwe container met basishandel is weer binnen! Bestel via de site en ontvang 5% extra korting op uw order!

Patrick: Beste teamgenoten, vrijdag 23 dec kan ik er helaas niet bij zijn, mijn dochter wordt 19 jaar die dag. Ik moet ’s avonds een oogje in het welbekende zeil houden !!!!!!!!! Groeten van enige echte “Patigoal”.

Gerrit: Mocht ik jullie niet meer treffen: in de eerste plaats de allerbeste wensen voor een sportief 2012. Fijne kerstdagen en een fijn 2012!

Rob S.: Lieve mensen, zeer prettige feestdagen toegewenst door onderstaand personage en een goede start ook van het nieuwe jaar. Dat er maar weer een hoop mooie dingen staan te gebeuren en vooral ook veel liefde met voor iedereen een goede gezondheid maar ook veel (eigen)wijsheid. Laten we toch ook vooral de lach niet vergeten. De lach die ons het leven doet relativeren en daardoor vergemakkelijken. Genoeg (on)zin?…OK! Groet.

 

 

Eén antwoord op “Fijne Feestdagen en Gelukkig Nieuwjaar”

  1. Kenneth schreef:

    Merry Xmas jongens en een sportief 2012!

    Jullie geniale spits Kessi