DE BAL GAAT WEER ROLLEN!!

DE BAL GAAT WEER ROLLEN!!

Na een veel te lange winterstop lijkt het er op dat het 4e zondag a.s. eindelijk weer eens de wei in mag. Zeker 10 weken zaten spelers en supporters op zondag braaf bij moeder de vrouw, dromend over een heerlijke pot voetbal op een achterafveldje. Luisterend naar gemekker over een Elfstedentocht. Of kijkend naar de WK schaatsen, waar 63 toeschouwers heel verrassend een “Nederlands podium” zagen.

Het is weer tijd voor sport zoals sport bedoeld is.

We verwachten dan ook veel volk zondag in Oudenbosch, waar het 4e aantreedt tegen fusieclub Victoria’03. Het wordt overigens wel “vroeg uit de veren”, want het duel begint al om 9.45 uur. De supportersbussen vertrekken dan ook al om 9.00 uur, deze keer vanaf de parkeerplaats bij winkelcentrum Wilgendonk.

Wie er namens Papendrecht gaan spelen is een grote verrassing. Tot teleurstelling van JWDM is er nauwelijks getraind. Het aantal spierblessures kan zondag wel eens Amsterdamse proporties gaan aannemen.

Laten we er maar weer het beste van hopen!

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.