Luciën Louwman redt de eer

Luciën Louwman redt de eer

Het viel niet mee de eerste wedstrijd na de winterstop voor Zondag 4. De meesten hadden een kleine 3 maanden geen bal aangeraakt. Toch werd er vol goede moed begonnen aan de uitwedstrijd tegen het 7e van Victoria ’03. Maar al snel was duidelijk dat het een zware ochtend zou worden voor de Papendrechters. De tegenstander strafte luid en duidelijk alle foutjes van de rood-zwarten af. Een goed kwartier na de rust leverde wel een aantal kansen op, de eretreffer werd gemaakt door Luciën Louwman.
Het dient wel gezegd dat iedereen keihard is blijven werken om de schade te beperken maar dat alles kon niet verhinderen dat de teller bij 8-1 stopte.
Hopelijk kunnen we volgende week weer een beroep doen op het jeugdige elan van Wilco, de noeste strijder Johan, de brille van Kenneth, een geniale Frank, het torinstinct van Patrick, het slangenmens Ramon maar vooral het relativerend vermogen van Louis!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.