Papendrecht ontvangt Kruisland

Papendrecht ontvangt Kruisland

Na de vernietigende nederlaag van afgelopen zondag aast Papendrecht 4 op revanche. Dat moet dan zondagochtend gebeuren tegen Kruisland 4 en dat zal niet meevallen. In Kruisland werd met 5-2 verloren in een wedstrijd waarin een aantal Papendrechters na 5 minuten constateerde dat “die gasten er niets van konden”. Dat bleek een aardige misvatting. Bovendien ontbreekt zondag vaste keeper Gerrit “opa” Landstra. Geruchten dat sponsor, oud-korfbalinternational en tegenwoordig transport-multinational Luciën Louwman de handschoenen aantrekt, zijn tot op heden niet bevestigd!

Voor de vaste supporters maakt het niets uit: het legioen is altijd aanwezig. Daarnaast zal het verhaal dat het 4e het 1e gaat worden ongetwijfeld ook veel liefhebbers naar het Slobbengors trekken. En tot slot: na een wekenlange winterpauze wordt het ook weer genieten van arbiter Peter Bosselaar en zijn hopelijk weer aanwezige vrouw Jeanette!

Aanvang: 10.00 uur. Veld: afwachten.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.