Papendrecht 4 moet weer eens winnen

Papendrecht 4 moet weer eens winnen

Na 2 nederlagen is Papendrecht 4 weer eens toe aan een overwinning. De degradatieplaatsen komen akelig dichtbij en de concurrentie ruikt bloed. Laat één van die concurrenten nu net de tegenstander van komende zondag zijn: DEVO uit Bosschenhoofd.

Thuis werd DEVO met 8 – 1 verslagen. Daarbij moet worden aangetekend dat Patrick van Wijngaarden in die wedstrijd 6 keer scoorde. Patrick is er echter zondag weer eens niet bij, vanwege wederom een geheimzinnige blessure. Hoewel hijzelf graag schermt met de bijnaam Pattigoal, ligt een vergelijking met Feyenoorder Cissé (“mijn teen doet au”) meer voor de hand.

Papendrecht is sowieso zwaar gehandicapt doordat een aantal spelers in deze cruciale fase van de competitie gewoon op vakantie gaat. Voor uw verslaggever en de supporters onbegrijpelijk.

Met pijn en moeite zijn van de selectie nog 12 spelers beschikbaar voor de reis naar Bosschenhoofd. De wedstrijd begint om 10.00 uur. Voor de supporters met een privévliegtuig wijzen wij op de mogelijkheid te landen op vliegveld Seppe.

Wij verwachten weer veel “rood-zwarten” zondag!

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.