Victorie voor de rode V

Victorie voor de rode V

Eindelijk was het dan zover, al ruim 4 maanden speelt Zondag 4 in de nieuwe zwarte shirts met de rode V op de borst. Al die tijd was er helaas geen overwinning te noteren voor de Papendrechters. Vanmorgen is in de uitwedstrijd tegen DEVO 5 de ban gebroken en een klinkende driepunter behaald, 1-4 was de uitslag. De doelpunten werden gemaakt door middenvelder Johan Keizer, 2 goals van de lichtvoetige rechtsback Marcel Knipscheer en de laatste door de Italiaanse stilist Gerardo Dell’aquilla. De eretreffer voor DEVO werd gemaakt in de laatste minuut van de wedstrijd, de spits omzeilde handig de buitenspelval en besloot zijn actie met een fraaie boogbal over de keeper.

3 Antwoorden op “Victorie voor de rode V”

  1. Johan K schreef:

    2 goals gemaakt door de lichtvoetige Marcel Knipscheer ?? Dat zijn 2 fouten in 1 zin !!

  2. Ramon Lafour schreef:

    Jammer dat de 2 boogballen van mij niet vermeld worden,geen doelpunt maar wel het vermelden waard!

  3. Kessi schreef:

    Heeft Marcel een envelopje gegeven aan de jonges van DEVO?