Papendrecht 4 thuis tegen RCD

Papendrecht 4 thuis tegen RCD

Van de uitwedstrijd tegen RCD heeft de Papendrecht 4-aanhang nog wel eens nachtmerries. Op het hete kunstgras van de Racing Club Dordrecht werd het een 9 – 5 nederlaag en viel topaankoop Lafour met een spierblessure uit. Zondag wordt er gewoon gespeeld op een hobbelig grasveld in de zompige klei. Een ondergrond, waar de jonge RCD-spitsen hopelijk meer moeite mee hebben.

Papendrecht 4 is nagenoeg volledig. Alleen de structurele probleemgevallen van Wijngaarden en Glimmerveen hebben nog steeds last van vage kwaaltjes als “rug” en “mijn ene been is plotseling 15 centimeter langer dan het andere”.

We zijn benieuwd welke opstelling JWDM uit de hoge hoed tovert.

Aanvang: uiteraard 10.00 uur.

Scheidsrechter: wij hopen op de Roelof Luinge van de Alblasserwaard, de heer Bosselaar.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.