Fair Play door RCD 5 en Zondag 4!

Fair Play door RCD 5 en Zondag 4!

Het was een uitermate sportieve ontmoeting gisteren op het Slobbengors tussen RCD 5 uit Dordrecht en het Papendrechtse Zondag 4. In een heerlijke pot voetbal waren beide partijen goed aan elkaar gewaagd. Scheidrechter Bosselaar hoefde nauwelijks handelend op te treden, in de tweede helft floot hij slechts eenmaal voor een overtreding. Gebeurde er dan niets zult u zich afvragen. Zeker wel, RCD was scherper voor de goal en won verdiend met 1-4. Beste spelers aan Papendrechtse zijde waren aanvaller Ramon Lafour die continu aanspeelbaar was, goede acties had en fraai scoorde. Laatste man Wim Veldhuis speelde eveneens een puike partij, stond steeds op de goede plaats en schoof regelmatig door op het middenveld. Uw verslaggever hoorde zelfs de term “doordekken” een keer vallen.

Het is duidelijk dat deze partij voetbal een sieraad was voor het lagere amateurvoetbal.
Hulde voor RCD 5 en Zondag 4!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.