Degradatieduel op het Slobbengors

Degradatieduel op het Slobbengors

De liefhebbers van een wedstrijd in de absolute kelder van het zondagamateurvoetbal komen zondag helemaal aan hun trekken! Nummer 3 van onderen Papendrecht 4 ontvangt immers OMC dat op de voorlaatste plaats staat in de reserve 6e klas. In Dordrecht wist Papendrecht relatief eenvoudig te winnen, maar de Dordtenaren hebben sindsdien bij vlagen aardige resultaten behaald.

Papendrecht heeft de beschikking over een ruime selectie. JWDM zal weer onverbiddelijk zijn: wie aan de beurt is, staat wissel. Zo simpel is het. In Dordrecht was het een sportieve strijd en daar gaan we ook nu weer van uit.

Scheidsrechter Peter “Collina” Bosselaar, de man die geen 4e official nodig heeft.

Aanvang zoals vanouds 10.00 uur.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.