Zondag 4 gaat nooit verloren!

Zondag 4 gaat nooit verloren!

Op een prachtig zonovergoten Slobbengors heeft Zondag 4 de degradatiekraker tegen OMC 5 verloren. De Papendrechters keken vrijwel de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan. Nadat OMC de score via een vrije trap had geopend moest Zondag 4 in de achtervolging. Nog in de eerste helft tekende Johan Keizer met een kopbal voor de gelijkmaker, echter binnen 30 seconden was het alweer 1-2. Dit was tevens de ruststand. Na de thee trok Zondag 4 alle registers open en trok vol ten aanval. Helaas was het bij de eerste counter van de Dordtenaren weer prijs, 1-3. Toch scoorde Jan Willem de Man met een kopbal van dichtbij al snel weer de aansluitingstreffer. Zondag 4 bleef daarna knokken voor een gelijkspel maar het verdiende punt bleef uit.

Sombere gezichten daarna in de kleedkamer, er zijn er zelfs die denken dat Zondag 4 nooit meer een resultaat zal behalen maar dat is natuurlijk niet waar. Scoren en winnen gaan ze zeker nog doen, Zondag 4 gaat nooit verloren!

Eén antwoord op “Zondag 4 gaat nooit verloren!”

  1. Gerardo schreef:

    Wat lees ik??? Jan Willen gescoord en dat nog wel met zijn hoofd dat is sinds 1985 niet meer voorgekomen. Heel goed Jan Willem!! Het is mij wel duidelijk geworden dat de laatste punten behaald zijn toen ik eindelijk in de spits stond. Dus voor zondag as. staat mijn positie vast.

    Gerardo