Zondag 4 wint weer niet in Brabant

Zondag 4 wint weer niet in Brabant

En weer ging een uitwedstrijd verloren, dit keer in Moerdijk tegen TPO 3. Voor de rust had Zondag 4 de partij goed onder controle zonder zelf tot scoringskansen te komen, 0-0 bij rust. Na de rust werd het meer een open wedstrijd met kansen voor beide teams. TPO opende de score via een snelle aanval en kwam door een strafschop op 2-0. Zondag 4 moest in de achtervolging en het was Rob van den Sigtenhorst die de aansluitingstreffer maakte. Helaas scoorde TPO binnen de minuut de 3-1. Aan dit doelpunt ging een buitenspelsituatie vooraf, de vlag ging omhoog maar de scheidsrechter liet doorspelen. Hiermee was de wedstrijd gespeeld, na een counter werd het zelfs 4-1. Na afloop toch gezelligheid in de kantine met een drankje en veel sterke verhalen.

Volgende week is er geen wedstrijd voor de Papendrechters, dat wordt eitjes zoeken met Pasen!
“Rest mij iedereen fijne Paasdagen te wensen. Met vriendelijke groet, H. Woudenberg.”

Commentaren zijn niet meer mogelijk.