Zuipen voor Duchenne II

Zuipen voor Duchenne II

Op zaterdag 21 april 2012 wordt voor de tweede maal op sportpark Slobbengors de actie Zuipen voor Duchenne gehouden, bedoeld om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze spierziekte. Van iedere consumptie gaat de helft of 1 euro naar de goede doelen Stichting on Wheels en Stichting Duchenne Parent Project.

Om 16.30 uur wordt op het hoofdveld afgetrapt met een 7×7-toernooi, waaraan 4 damesteams en 8 herenteams meedoen. Onder de deelnemers bevinden zich diverse spelers, voormalige spelers en gastspelers van Zondag 4. Wat de arbitrale leiding betreft zit het prima, want Papendrechts beste leidsman, de heer P. Bosselaar, is één van de scheidsrechters.

In geval van pijntjes zullen deze ongetwijfeld verholpen worden door mevrouw J. Bosselaar.

Na het voetbal barst vanaf 20.00 uur het feestgeweld los in de kantine van V.V. Papendrecht. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Richard Vermey Verhuur, die ook voor de karaoke zorgt. De feestvreugde wordt tot maximale hoogte gestuwd door een optreden van De DONUTS. Zij zijn de instrumentale variant op De TOPPERS. Dat wordt knallen. Zaterdagtoppers Mick de Bruijn en Django Dijkhuizen gaan op drum en gitaar het dak van de kantine battelen rond de klok van 11 en Martin van Heteren gaat 11 minuten solodansen op Disco Inferno van de Trammps. De avond afgesloten met een dampende paaldansact door danseres Foxx.

Bijzonder is dat iedereen geheel belangeloos bijdraagt aan deze avond. Dat geldt ook voor Ron en Angelique Butter, die de gehele avond de inwendige mens van lekkere hapjes zullen voorzien. De V.V. Papendrecht maakt zich dus op voor een geweldige avond, waarbij uiteraard de jongens met Duchenne en hun ouders ook aanwezig zijn om mee te feesten. DIT MAG JE NIET MISSEN!!!!!! Iedereen is van harte uitgenodigd om deze avond mee te beleven. Dus komt allen.

SEE YOU NEXT ZATERDAG!!!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.