HOUDT PAPENDRECHT 4 SVC VAN DE TITEL AF?

HOUDT PAPENDRECHT 4 SVC VAN DE TITEL AF?

In Standdaarbuiten wordt al wekenlang over niets anders meer gesproken: het naderende kampioenschap van SVC 6. Kleine kinderen lopen in shirts van hun helden, de bakkers verkopen SVC 6-taartjes en de banden van de platte kar zijn al opgepompt voor de rondrit. Slechts één punt hebben de SVC’ers nog nodig uit 2 duels. En uitgerekend Papendrecht 4 is zondag de tegenstander. Uit een inmiddels grijs wordend verleden weet Papendrecht wat het is om kampioen te worden, maar dat wil niet zeggen dat SVC het zondag cadeau krijgt!

Wat er van komt is maar weer afwachten. Papendrecht is gehandicapt door vakanties en blessures, maar daar staat tegenover dat naar verwachting eindelijk weer eens gespeeld kan worden met het legendarische duo Kessi van den Hoven en Patigoal van Wijngaarden in de spits. Helaas overigens wel op dat verschrikkelijke kunstgras. De wedstrijd begint om 10.30 uur, maar vanwege de verwachte drukte is het raadzaam om vroeg af te reizen. De bussen vertrekken daarom al om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Sterflat. Na afloop is er in elk geval bier: of we vieren een stunt van het 4e, of we drinken gewoon mee met de mannen van SVC!

(Auteur: Wim)

NAGEKOMEN BERICHT

Aangezien het programma met festiviteiten rond het naderende kampioenschap van SVC 6 propvol is, is besloten het aanvangstijdstip van de kampioenswedstrijd met een half uur te vervroegen. Hierdoor kan de geleende Heen-En-Weer tijdig terug naar Volendam. De aftrap vindt dus om 10.00 uur plaats. Dit betekent tevens dat de bussen al om 8.30 uur vanaf de Sterflat vertrekken. Even voor de duidelijkheid: de bussen staan op de parkeerplaats van de zijkant van de Sterflat, niet aan de achterkant.

Gezien de grote toestroom van toeschouwers die naar verwachting het voetbalspektakel willen bijwonen, wordt geadviseerd tijdig van huis te vertrekken. Filevorming in en rond Standdaarbuiten wordt niet uitgesloten. Verkeersregelaars zullen automobilisten naar een parkeerplaats leiden.

Eén antwoord op “HOUDT PAPENDRECHT 4 SVC VAN DE TITEL AF?”

  1. Johan Cruijff schreef:

    Papendrecht 4 moet spelen wie Chelsea speelde tegen Barcelona wie alle successen aan mij te danken heb. Niemand mag over middenlijn want dan wordt het een geitenkaas wie te lang in zon gelegen heb.Dan kennen hun er niet door heen komen want je ken niet van hun winnen maar hun kunnen wel van jouw verliezen.

    El Salvador