Juicht SVC 6 niet te vroeg?

Juicht SVC 6 niet te vroeg?

Het onderstaande staat op de website www.vvsvc.net :

v.v. S.V.C. Standdaarbuiten

Juich SVC 6 naar de titel!

Na een week waarin de grootste voetballers ter wereld aantoonden ook gewoon mensen te zijn, is het de beurt aan SVC 6 om voor een spetterend slot te zorgen. Aanstaande zondag kan namelijk de zwaarbevochten titel binnengehaald worden tegen het 4e team uit Papendrecht. De jongens van het 6e hebben alle steun nodig van iedereen met een blauw-wit hart. Dus kom a.s. zondag 29 april om 10.00 uur naar het Hamel-sportpark te Standdaarbuiten om onze jongens naar de titel te juichen!

De bijbehorende afbeelding is getiteld: SVC 6 kampioen.

Misschien dat hierdoor de mannen van Papendrecht Zondag 4 zich nog één keer kunnen motiveren om eindelijk weer eens echt te vlammen. Lijkt ons sterk, maar wie weet.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.