Laatste nieuws: Papendrecht 4 ontvangt Unitas 30

Laatste nieuws: Papendrecht 4 ontvangt Unitas 30

Eindelijk is het weer voorbij, die vervelende zomer. Er gaat weer gevoetbald worden door Papendrecht zondag 4 en de vele supporters zijn eindelijk verlost van het zondagse familiebezoek en wandelingen in de Biesbosch.Vanaf nu weer gewoon de tribunes op!

Er is achter de schermen veel gebeurd: tot en met 31 augustus bleef het onzeker hoe de selectie er uit zou komen te zien. Toen de rookwolken waren opgetrokken bleek het echter allemaal reuze mee te vallen. Gerardo dell Aquila gaat uiteindelijk niet naar Caprioso di Pini en Frank Glimmerveen heeft het Russische Ruboe Koelov eveneens afgebeld. Alleen Herman Woudenberg heeft de selectie verlaten als gevolg van zijn trainersloopbaan bij BSC Roosendaal. Hier tegenover staat de komst van Ramon Lafour, die gaat proberen iets te begrijpen van de ingewikkelde tactiek van het 4e.

Zondag komt Unitas 30 naar Papendrecht. Als we de website van de mannen “van de Leur” mogen geloven een ander team dan vorig jaar en dat is jammer. Want dat betekent geen Fransje van Duuren op het Slobbengors, tot teleurstelling van de Papendrechtse voetballiefhebbers en de jongedames.
De Leurse aanvoerder van zondag 4 spioneert zich een ongeluk om iets meer te weten te komen van de tegenstander en heeft daarvoor zelfs afgelopen zondag de Leurse versie van “Glij er eens in” bezocht. Of dat helpt zien we zondagochtend om 10.00 uur.

Ook dit seizoen weer gratis toegang!

(Auteur: Wim)

3 Antwoorden op “Laatste nieuws: Papendrecht 4 ontvangt Unitas 30”

  1. Arie schreef:

    het gaat weer beginnen!

  2. Kenneth schreef:

    Ik zeg 11 – 0 (-;

  3. Ramon schreef:

    Ik zeg 3-5