Zondag 4 eindigt seizoen met nederlaag

Zondag 4 eindigt seizoen met nederlaag

Vandaag speelde Zondag 4 de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Internos 13. De 3 punten waren duidelijk voor de mannen uit Etten-Leur, uitslag 1-6. Frank Glimmerveen tekende voor de eretreffer.
Marcel Knipscheer deed nog een laatste poging de tikkie-terug bokaal te bemachtigen maar moet deze trofee delen met Eric en Johan. Zij wisten dit seizoen 1 maal eigen doelman Gerrit Landstra te verschalken.
Zondag 4 bedankt ook scheidsrechter Peter Bosselaar die wederom alle thuiswedstrijden van de Papendrechters heeft gefloten, Peter bedankt!
De titel speler van het jaar gaat dit seizoen naar goalgetter Patrick van Wijngaarden, goed voor 16 treffers.

NAGEKOMEN BERICHT

Arie lette kennelijk net zo goed op als Rob U. in het veld en langs de lijn, want de uitslag was 1 – 7.

AANVULLEND NAGEKOMEN BERICHT

Ik twijfelde tussen 1-6 en 1-7. Heb het hier en daar nog even gevraagd (helaas niet aan jou) maar niemand die het wist. Ik gokte (en hoopte) op 1-6. Maar het is 1-7!! Zo staat het ook op de KNVB site zoals ik net heb gezien. Deze oplettendheid biedt mij een mooi bruggetje om onze Jan Willem de Man te bedanken voor weer een heel seizoen van prachtige wedstrijdverslagen en anekdotes. En voor al het regelen, mailen en bellen om iedere zondag weer 11 man binnen de witte kalklijnen te krijgen. JWDM, super bedankt!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.