Louis de Haas kondigt afscheid aan

Louis de Haas kondigt afscheid aan

Half april werden we opgeschrikt door de volgende e-mail:

Ik heb er dit weekend eens goed over nagedacht, maar ik ga met onmiddellijke ingang mijn voetbalschoenen definitief aan de wilgen hangen. Het stelde natuurlijk al niet zo veel meer voor wat ik de laatste seizoenen op voetbalgebied deed, maar ik hobbelde in ieder geval blessurevrij mee die keren dat ik de laatste 2 seizoenen meedeed. Maar mijn hamstringblessure van 2 weken geleden heeft me weer doen schrikken en daardoor is de angst er toch weer ingeslopen. Vandaar mijn besluit om met voetballen te stoppen. Ik kom zeker nog wel kijken dit seizoen, en dan zal ik ook gelijk mijn tenue inleveren. Groeten, Louis.

Dit trieste bericht leidde uiteraard tot veel reacties.

Hallo Louis, jammer om te horen, maar echt verrassend is het natuurlijk niet. Ik zou willen voorstellen om over drie weken, als we de laatste wedstrijd van het seizoen op het Slobbengors spelen, nog één keer te komen met je voetbalkleding en je nog eenmaal om te kleden. Dan kun je misschien de laatste paar tellen nog mee doen als afscheid, waarna we je de sloot in kieperen. Kun je daarna je uitrusting inleveren bij Luciën, Edwin en Frank. Ik hoop tot over drie weken. Groeten, Jan Willem.

Goedemorgen, ongelofelijk jammer dat Louis stopt met voetballen. Weet hoe frustrerend het is als je door blessures niet kunt spelen! “Hoop, dat je zo af en toe nog wel komt kijken naar het voormalige professorenteam, time flies when your having fun!” “Het was me een genoegen Louis, zal vooral je humoristische inbreng missen.” Mwahaha, mwah, ha, ha etc., etc., etc.! ……………………….. ……………………….. Goof heeft in de kantine een eigen plek, met ons jaarlijkse uitje reserveren we wat mij betreft een extra taxiplaats! Kusjes, Frank.

Rob U.: Maak jullie niet zo druk, Louis komt echt wel terug….. Hij kan toch niet heel de zondag met een fles cola en zak chips op de bank zitten in dat Boerendorp….
Gerardo: Wanneer stop jij Rob?
Rob U.: Mijn grote vriend Gerardo spreekt!
Ik vind het een valide vraag Rob… Succes Louis en zie je in ieder geval weer in april 2013… Kessi.
Rob U.: Zal even met Petra overleggen wat voor jullie en ook voor mij het meest verstandige is en ga er nu zeker een nachtje over slapen……. Er zijn best leuke alternatieven te verzinnen op zondagmorgen….
Wim: Rob: 🙂
Rob U.: Ik hoef er eigenlijk niet eens zo lang over na te denken geloof ik 🙂 .

Louis, jongen, jammer dat je er mee moet stoppen, de kwaliteit van de thuiswedstrijden gaat meteen een stuk omlaag. TIP: Vaste vlagger?? …. 😉 :-d . Met vriendelijke groet, Luciën.
Louis, jammer, we missen je nu al … Maar misschien kom je er nog op terug (Heintje Davids, Doe maar effect ). Groet, Marcel.

Louis de Haas is een speler wie de schoenen aan de wilgenbomen hangt wie bij hem in de tuin staan, maar wie spijt krijg van de haar op zijn hoofd wie hij niet heb. Johan Cruijff.”

Louis, wat moet ik nu??? Jij bent de enige die mijn alibi was dat ik het maar 60 min volhield, omdat dan de beroemde vaste wissel plaatsvond. Laat in de laatste thuiswedstrijd nog voor 1x deze legendarische wissel plaats vinden en dan is er een tijdperk afgesloten. Lou, we gaan je missen en ik kijk er dan maar naar uit, dat ik op een fietstocht je bordje leeg mag eten! Groet, Edwin.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.