Teamuitje 29 juni 2012

Teamuitje 29 juni 2012

Hoi mannen, het wil dit jaar niet zo vlotten met het afstemmen van de agenda’s om een fantastisch seizoen uit te luiden met een eveneens fantastisch uitje… Nu hebben Frank Glimbol en ik een ander idee bedacht en dat is een datum te prikken voor de vrijdagavond, waarbij we gaan eten bij Willaerts en daar een hapje, een borrel en ons biertje doen…. Volgend jaar gaan we dan weer naar de grote stad! Ik stuur gewoon weer een paar data op en dan zien we wel hoever we komen. Vrijdag 29 juni zullen we gaan doen bij Willaerts. Moet nog wel reserveren…dus als het onverhoopt niet lukt, moeten we uitwijken naar iets anders…maar dat horen jullie spoedig…

Mannen, vrijdag 29 juni is het dan zover….het voetbaluitje van Zondag 4!

Programma
Inloop:  ?? – 19:00 uur.
Aan tafel: vanaf 19:00 uur (heb voor het ‘Drie Rivieren Menu’ gekozen; zie hieronder).
Aan de bar: vanaf 21:30 – 02:00 uur.

Grand Cafe Willaerts BV  Bezoekadres: Veerplein 1,  3351 RW  Papendrecht.
Telefoon: 078 – 6427526.

Een uitspraak van een beroemde chef is: “De Buik is de Baas van de Hersens”. Vanuit deze gedachtegang worden bij Willaerts uw culinaire zintuigen geprikkeld” Passie is de bindende factor in het team van Willaerts. Wij willen een ding; dat u straks met een glimlach naar huis gaat. Liefde voor het vak betekent voor ons kwaliteit zonder concessie. Dat zijn wij aan u en onze reputatie verplicht. Liefde voor producten in het juiste seizoen, daar draait het om in de keuken van Willaerts. Bereid met eerlijke grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit. Wij koken met respect voor de natuur en het leven. Authentiek vakmanschap, verrassend en creatief, waarbij we de modernste technieken niet uit de weg gaan. Wie Panorama zegt denkt vaak aan Mesdag. Unieke beelden die elk moment even onvergetelijk als onvergelijkbaar zijn. Plaatsnemend bij Willaerts geniet u van een levend panorama met een schitterend uitzicht op de rivier de Merwede, waar dagelijks vele schepen voorbijtrekken, het geeft u het gevoel van vrijheid.

Drie Rivieren Menu
€ 34,50 per persoon

Voorgerecht
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise
of
Eigentijdse versie van de klassieke garnalen cocktail van Hollandse garnalen met rode ui en cocktailsaus
of
Vegetarisch trio van gegratineerde Portobello, tomatensoep en een vegetarische loempia.

Hoofdgerecht
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met witte wijnsaus en Hollandse garnalen
of
Hollandse kogelbiefstuk met een romige saus van groene pepers
of
Vegetarische pastaschotel met romige truffelsaus en Parmezaanse kaas.

Nagerecht
Grand Dessert du Chef.

Willen diegenen die nog niet gereageerd hebben dit snel doen, dan kunnen we spijkers met koppen slaan… Groet, Kessi.

“Even een opmerking: afwezigheid geldt niet als een dubbele wisselbeurt. Tenslotte geldt dat verwacht wordt dat degene die het afgelopen seizoen het meest in de verslagen genoemd is, minstens één rondje geeft. Die persoon is Rob S. Groeten, Jan Willem.”

Rob S.: “Fijn…..rondje!”

Commentaren zijn niet meer mogelijk.