Papendrecht 4 gaat naar Hank

Papendrecht 4 gaat naar Hank

Na de spectaculaire opening van het seizoen afgelopen zondag (4 – 3 zege op DVVC) wacht Papendrecht 4 zondag de zware uitwedstrijd tegen Be Ready uit Hank. Ook Be Ready wist haar openingsduel te winnen, zodat we meteen kunnen spreken van een strijd om de bovenste plaatsen.

Papendrecht reist naar verwachting met een ruime selectie af naar het 85-jarige Be Ready. De tactiek zal zijn zoals altijd: geen systeem, beetje door elkaar lopen en hopen op een bevlieging. Precies het voetbal dat de aanhang wil zien!

De wedstrijd begint om 11.00 uur.

De toegang is gratis en de Papendrecht-supporters kunnen vanaf 10.00 uur terecht in de kantine van Be Ready. Wij rekenen zoals altijd op uw steun!

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.