Zondag 4 neemt de punten mee uit Brabant

Zondag 4 neemt de punten mee uit Brabant

Vanmorgen heeft Zondag 4 een uitstekende overwinning behaald in Hank. Be Ready 5 had net als de Papendrechters de eerste competitiewedstrijd gewonnen. Het werd een spannende wedstrijd waarin Zondag 4 op de juiste momenten wist te scoren. Kenneth van den Hoven opende na 20 minuten de score in de eerste helft. En toen na de thee Be Ready veel druk zette op de Papendrechtse defensie, was het Johan “The Toe” Keizer die met een geplaatste kopbal een corner van Frank Glimmerveen verzilverde. Diezelfde Frank gooide de wedstrijd in het slot door de 0 – 3 aan te tekenen uit een counter na een dieptepass van Rob Uitermarkt. Tel daarbij op de solide defensie die overtuigend de nul hield.

Dit onder aanvoering van keeper Gerrit Landstra die alle schoten uit de tweede lijn keurig pakte. Dankzij dit “Clean Sheet” is Gerrit de speler van de week.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.