Papendrecht 4 heeft er zin in!

Papendrecht 4 heeft er zin in!

De Papendrecht 4 aanhang leefde deze week in een roes. Voor het eerst in 7 jaar bezet het 4e de (gedeelde) eerste plaats en dat zorgt voor euforie. Eindelijk gaat men weer met plezier naar het werk op maandag en het praatje voetbal bij de koffiecorner duurt heel wat langer dan gebruikelijk! De fanshop kende een topomzet en de kidsclub “Papendrecht-Zondag-4-fans” groeide als kool.

Ook de trouwe aanhang weet echter: “bij Papendrecht 4 geven in het verleden behaalde successen geen enkele garantie voor de toekomst”.

Zondag a.s. zal duidelijk worden of de spelers met beide benen op de grond blijven staan, als in Oosteind wordt aangetreden tegen OVV’67 6.

Een nieuwe tegenstander voor Papendrecht 4 dat niet eerder het dorp tussen Dongen en Oosterhout bezocht.

Papendrecht mist in elk geval Ramon Lafour en Wim Veldhuis die om onbegrijpelijke redenen de voorkeur geven aan privé-activiteiten. Gelukkig blijven er genoeg spelers over. Aanvangstijd is 10.00 uur. De supportersbussen vertrekken om 9.00 uur van de parkeerplaats aan de Lange Tiendweg.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.