Zondag 4 verliest ongeslagen status

Zondag 4 verliest ongeslagen status

Op een zonovergoten sportpark Uilendonck te Oosteind heeft Zondag 4 de uitwedstrijd tegen OVV’67 6 vanmorgen met 5 – 1 verloren. De Papendrechters dachten na twee overwinningen dat ook deze partij wel even binnengehaald kon worden. Dat bleek een grote misvatting. De thuisploeg uit Oosteind was scherper, feller in de duels, speelde met overtuiging en had de beschikking over twee razendsnelle spitsen.

Zondag 4 nam nog wel een voorsprong van 0 – 1 door een prima treffer van Patrick (Pellè) van Wijngaarden. Dit was voor OVV’67 6 het sein om nog een tandje bij te zetten. Via een 3 – 1 ruststand werd het uiteindelijk 5 – 1.

De Papendrechters kunnen alleen naar zichzelf kijken en hopelijk volgende week een betere teamprestatie neerzetten.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.