Papendrecht 4 aast op revanche tegen TSC

Papendrecht 4 aast op revanche tegen TSC

Het was niet best wat Papendrecht 4 de trouwe aanhang afgelopen zondag voorschotelde en dan drukken we ons nog voorzichtig uit. Na 2 gewonnen wedstrijden liep een aantal spelers met het hoofd in de wolken. Tel daarbij op het vedettegedrag annex voetbalonkunde (“liever een bal over 50 meter dan een eenvoudig balletje breed”) en de 5 – 1 nederlaag is verklaard. Papendrecht-4-watcher JWDM was niet mild in zijn met azijn geschreven verslag en ook op de diverse fansites vielen er weinig positieve woorden terug te vinden.

Dit vraagt om revanche. Papendrecht zal zondag a.s. thuis tegen TSC 8 heel wat beter uit de verf moeten komen om de punten op het Slobbengors te houden.

Dat zal nog een lastig karwei worden, want TSC 8 zorgt voor nog al wat verwarring. De ploeg is pas later aan de competitie toegevoegd en onduidelijk is of het 8e van vorig jaar ook het 8e van dit jaar is. Genoeg spanning dus nu al!

Papendrecht mist zondag keeper Gerrit Landstra, die naar verwachting zal worden vervangen door de man met wat minder keeperstalent maar wel betere ogen, Edwin Duinhouwer. Verder is Kenneth afwezig, om onduidelijke redenen (Facebook-feestje?).

Er blijft echter voldoende leuks over om de gang naar het Slobbengors te maken. Al was het alleen maar om scheidsrechter heer Bosselaar en zijn echtgenote vrouw Bosselaar weer eens te aanschouwen.

Aanvangstijdstip is uiteraard 10.00 uur. Er wordt gespeeld op normaal gras en we dragen gewoon zwarte voetbalschoenen. De toegang is wederom gratis. Voorafgaand aan de wedstrijd zal muziekkorps Excelsior een puike show ten gehore geven.

(Auteur: Wim)

 

Commentaren zijn niet meer mogelijk.