Zondag 4 legt het af tegen TSC

Zondag 4 legt het af tegen TSC

Een prachtige affiche vanmorgen op een zonovergoten Slobbengors, de enige wedstrijd van de dag: Papendrecht 4 – TSC 8. De ruim 20 toeschouwers zagen een aantrekkelijk duel waarin de Papendrechters na een kwartier de leiding namen door een attente Rob van den Sigtenhorst die een actie vanaf links van naamgenoot Rob Uitermarkt goed inschatte. TSC wist in de eerste helft ook te scoren, na onnodig balverlies kwam linksbuiten Don (heel Papendrecht kent hem inmiddels) alleen voor de keeper en tekende voor de 1 – 1, tevens de ruststand.

In de tweede helft hadden de gasten het betere van het spel en het werd al snel 1 – 2 door een fraaie kopbal. Zondag 4 gaf het echter niet op.

Uit een vrije trap van Herman Woudenberg was het Patrick van Wijngaarden die de 2 Р2 binnen  kopte. TSC bleef echter gaan en de Papendrechters waren niet meer bij machte om de mannen uit Oosterhout af te stoppen. Hierdoor liep de score zelfs op tot 2 Р6. De overwinning was verdiend maar de uitslag was een beetje aan de hoge kant.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.