Zware ochtend voor Zondag 4

Zware ochtend voor Zondag 4

Het was vroeg op voor de Papendrechtse spelers vanmorgen, de uitwedstrijd tegen Gilze 6 had een aanvangstijdstip van 09:30 uur! En dan werd de partij ook nog eens gespeeld op kunstgras, wat misschien leuk is voor hockey of een potje korfbal maar NIET om op te voetballen. Het regende dan ook blessures en helaas ook tegengoals.

Johan Keizer maakte na de openingstreffer van Gilze nog wel de 1 – 1 maar bij de rust stond teller al op 6 – 1. Het was uiteindelijk Herman Woudenberg die ver in de 2e helft voor de 8 – 2 eindstand zorgde. Een stand overigens die bij uw verslaggever nog een lichte buikpijn oproept maar dit terzijde.

Hopelijk weet Zondag 4 zich te herpakken om volgende week op het eigen Slobbengors een beter resultaat neer te zetten tegen het vierde van Neerlandia’31.

2 Antwoorden op “Zware ochtend voor Zondag 4”

 1. Ron van Engelen schreef:

  Mannen,

  Erg leuke site en een leuk verslag. Dank voor de sportieve wedstrijd van afgelopen zondag. En we kijken uit naar de return in Papendrecht.

  Met vriendelijk groet,

  Ron van Engelen
  (rechtsback Gilze 6)

 2. Johan Derksen schreef:

  Zondag 4 wordt zo langzamerhand een wel heel zielig stelletje. Het was te vroeg, het kunstgras niet goed en de bal te licht. Misschien dat deze ijdeltuiten eens wat harder kunnen werken voor hun centen.Ik word er echt niet goed van.