Onrust bij Papendrecht 4

Onrust bij Papendrecht 4

Het kon niet op na 2 achtereenvolgende overwinningen en voorzichtig werd al gedroomd van een rondrit door Papendrecht op de platte kar. Maar 3 wedstrijden verder weet heel Papendrecht 4 weer waar het staat: diep in het rechterrijtje. En dan neemt bij een volksclub als Papendrecht 4 de onrust toe. Zo’n 50 “supporters” verstoorden dinsdag de training en eisten op luide toon meer inzet van de spelers. En waar de eerste wedstrijden de selectie bestond uit 17 fitte spelers, haakt nu de één na de ander af met de meest vage klachten.

Het enige medicijn tegen de onrust is een overwinning. Dat moet dan zondag op het Slobbengors gebeuren tegen “’t Bierde” van Neerlandia’31, zoals het team in de volksmond wordt genoemd.

Neerlandia komt uit Dorst en speelt haar thuiswedstrijden op een verschrikkelijk soort van kunstgras. Zondag is het gelukkig echt gras waarop de bal zal gaan rollen.

Papendrecht 4 mist in elk geval Rob S, Luciën en Frank. JW, Kenneth, Edwin, Johan, Arie en Rob U zijn twijfelgevallen. Sombere vooruitzichten dus.
Wat ons op de been houdt en wat de gang naar het Slobbengors toch tot een plezier maakt, is de wetenschap dat het onvolprezen echtpaar Bosselaar weer aanwezig zal zijn!

Aanvangstijdstip is als vanouds 10.00 uur en laten we hopen dat de fans hun kop er bij houden. Zoals gebruikelijk vindt er in de rust een loterij plaats. De hoofdprijs is deze keer 25 kg zalm, ter beschikking gesteld door het bedrijf Foppen uit Harderwijk.

Reactie van Wim:

Ik wil iedereen nog even wijzen op een stukje riooljournalistiek op de site www.zondagvoetbal.nl
De media proberen weer eens onrust te veroorzaken. Laten we a.u.b. ons hoofd erbij houden.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.