Zondag 4 krijgt te weinig

Zondag 4 krijgt te weinig

Op een heerlijke grasmat trad Zondag 4 vanmorgen aan tegen Neerlandia’31 4. De Papendrechters speelden onrustig in het begin van de eerste helft. Dit was ook de verdienste van de gasten die veel druk zetten op de opbouw van Zondag 4.
De eerste 2 treffers waren dan ook voor mannen uit Dorst, een hard schot en een kopbal vanuit een corner.

Na de thee kwamen de Papendrechters beter voor de dag en na de 1 – 2 van Kenneth van den Hoven zette de thuisploeg alles op alles om de gelijkmaker aan te laten tekenen. Dit lukte niet en de gasten wisten in de laatste minuut nogmaals te scoren uit een counter.

Helaas een 1 – 3 nederlaag voor Zondag 4, en dat is jammer want op basis van de tweede helft was een punt verdiend geweest.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.