ADVENDO durft het niet aan!

ADVENDO durft het niet aan!

Heel Papendrecht keek er naar uit. Het bezoek van de ongeslagen koploper Advendo aan Papendrecht voor de strijd met Zondag 4. Vijf achtereenvolgende overwinningen maakten de Papendrechtse voetballiefhebbers nieuwsgierig. En ook vele jonge meisjes hadden een bezoek aan veld 3 van het Slobbengors aangekondigd om de veelal 20-jarige Bredanaars van dichtbij te aanschouwen.

Maar Advendo stelt iedereen teleur door doodleuk een baalzondag op te nemen. Was men bang voor Zondag 4? Waren er onvoldoende ouders bereid om te rijden? We zullen het nooit weten. Dat wordt weer een ochtendje uitslapen en met de hond wandelen.

Om ’s middags uiteraard massaal Feyenoord te steunen tegen “hen uit 020”.

(Auteur: Wim)

Reactie Jan Willem: Zeker bang dat ze hun ongeslagen status kwijt zouden raken.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.