Papendrecht 4 naar Molenschot

Papendrecht 4 naar Molenschot

Het zijn leuke reisjes dit jaar voor het Papendrecht-4 legioen. Na Hank, Oosteind en Gilze wordt a.s. zondag Molenschot met een bezoek vereerd door de rood-zwarte aanhang. Of deze aanhang nog volledig intact is, valt na 4 achtereenvolgende nederlagen uiteraard te bezien. Het wordt weer eens tijd voor 3 punten en dat moet dan gebeuren tegen een tegenstander die de punten eveneens hard nodig heeft.

Molenschot 3, al jaren flink in geld en in natura gesponsord door caf√© en feesterij ’t Engeltje, verraste vriend en vijand door de interne voorjaarscompetitie 2012 te winnen. Een team dus, dat zeker capaciteiten moet hebben!

Wie er voor Papendrecht gaan spelen is nog een vraagteken. Zoals bekend hanteert JWDM een strak regime: “wie aan de beurt is, is aan beurt”. Een Cruijffiaanse logica waar niets tegen in te brengen valt. De spelers wachten dus met angst en beven weer de aan de spiegel opgehangen handgeschreven opstelling af.

Het duel start om 11.00 uur. De bussen vertrekken om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Willem de Zwijger S.G.

(Auteur: Wim)

Nagekomen bericht

Op zaterdag 34 oktober, in de volksmond 3 november, wordt er een DUITSBIERFEEST georganiseerd. Er zal een Duits biertje worden geschonken en ook de “bratwurst” zal niet ontbreken. De in Duitse sferen omgebouwde kantine van V.V. Papendrecht is vanaf 20.30 uur open. Iedereen is welkom. Noteer deze datum in je agenda en kom naar het DUITSBIERFEEST, want dit mag je niet missen.

Tot op het feest, het A-team.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.