Zondag 4 toont wil om te winnen

Zondag 4 toont wil om te winnen

Het belang van de wedstrijd tegen Molenschot 3 werd deze week al snel duidelijk gezien de enorme hoeveelheid e-mails waarin werkelijk van alles aan bod kwam. Dubbele wisselbeurten, juist geen wisselbeurten, basisplaatsen, fitheidstesten, schuiven in de opstelling en met als klap op de vuurpijl een vroeg-naar-bed alert van de aanvoerder.

Toch begon Zondag 4 onwennig aan de wedstrijd, de jonge ploeg van Molenschot vloog druistig over het veld en de Papendrechters kwamen niet aan een rustige opbouw toe. Gelukkig speelde Kenneth voorin prima en na een kwartier gaf hij een scherpe voorzet op Patrick die koel bleef en de 0 – 1 binnen schoof.

Nauwelijks 5 minuten later was het zelfs 0 – 2. Een schitterende aanval van achteruit kwam via Ramon bij Rob S. die vanaf rechts de bal bij Johan bracht. Die kapte zijn man uit en knalde binnen. Helaas moesten daarna beide spitsen Kenneth en Patrick met blessures naar de kant maar we hielden grip op de wedstrijd. Na de rust bleef Molenschot komen maar de verdediging onder leiding van Wim gaf geen krimp. En wat er dan nog door kwam werd door invallerdoelman Herman onschadelijk gemaakt. Hij werd dan ook beloond met een ‘clean sheet’. Want de stand bleef 0 – 2, een verdiende overwinning voor Zondag 4. De Papendrechters toonden namenlijk de absolute wil om te winnen, een echte teamprestatie. En zonder iemand te kort te willen doen vielen nog een aantal spelers op. Dreh und Angelpunkt Ramon bij wie iedere aanval begon, voorstopper Edwin teleurgesteld begonnen als reserve speelde in de tweede helft de spits van Molenschot compleet uit de wedstrijd en ook Gerardo speelde een uitstekende partij. Smetje op de wedstrijd was het uitvallen van een speler van Molenschot met een fikse blessure, vanaf deze plaats wenst zondagvoetbal.nl hem een spoedig herstel!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.