Zondag 4 pakt verdiend punt tegen Rijen

Zondag 4 pakt verdiend punt tegen Rijen

Het ging gewoon door vanmorgen in een herfstachtig Brabant, we traden aan op het kunstgras van Sportpark de Vijf Eiken tegen het 9e elftal van voetbalvereniging Rijen. De Papendrechters beschikten over een smalle selectie vanwege een aantal geblesseerde spelers. Bovendien acteerde Arie als invallerdoelman. Tijdens het inschieten werd hij flink onder vuur genomen door zijn medespelers. Dat kwam goed uit want ook de Rijenaren hadden buskruit in de benen. Maar Papendrecht begon zeer sterk aan de wedstrijd en domineerde met verzorgd combinatievoetbal de partij. Het wachten was op de 0 – 1 en die kwam dan ook, na een goede actie op rechts kwam de bal bij Rob S. die met een Cruijffiaanse actie de keeper uitkapte en beheerst binnen schoof.

Zondag 4 ging door en Rijen kwam er niet aan te pas. Maar de 0 – 2 viel niet en Rijen wist zich onder de Papendrechtse druk uit te werken en werd gevaarlijker. De gelijkmaker viel dan ook 10 minuten voor de rust. Vervolgens ging Rijen op jacht naar de voorsprong en kreeg hiervoor een uitgelezen mogelijkheid vanaf de strafschopstip. De spits van Rijen werd echter aan het twijfelen gebracht door de Bruce-Grobbelaar-act van Arie en vuurde de bal kiezelhard op het doel maar wel dwars door het midden. Zijn inzet werd door de keeper gestopt, die vervolgens op de weggesprongen bal dook net voor de aanstormende spits.

In de tweede helft controleerde Zondag 4 wederom de partij en de ingevallen spits Frank had zich tot man van de wedstrijd kunnen kronen ware het niet dat hij 2 uitgelezen kansen wist te missen. Hierdoor bleef het spannend tot het einde en kreeg ook Rijen kansen op de winnende treffer, maar er werd niet meer gescoord. Al met al een meer dan verdiend punt voor Zondag 4! Gewonnen met verzorgd combinatievoetbal en een goede teamprestatie.

3 Antwoorden op “Zondag 4 pakt verdiend punt tegen Rijen”

  1. herman schreef:

    Nee joh, Rob U. man van de week

  2. herman schreef:

    Dit is een geintje toch zeker

  3. Johan Cruijff schreef:

    Rob Uitermarkt is een speler wie liever moe dan lui is wie loop als de kip zonder dat de kop het weet.