PAPENDRECHT NAAR JEKA 20!

PAPENDRECHT NAAR JEKA 20!

We hebben in de rijke historie van Zondag 4 al veel meegemaakt. Neem bijvoorbeeld de legendarische wedstrijden tegen de eerste (!) elftallen van Merwede, Merweboys, Merwesteijn, DMC en later ook PCP en SVC. Die tijden liggen lang achter ons. Zondag speelt Papendrecht 4 namelijk tegen het 20-ste (!) team van JEKA uit Breda-Bavel. JEKA is een bloeiende en groeiende vereniging met een gloednieuw complex. Nu al is bekend dat er zondag gespeeld wordt op veld 7 en dat betekent helaas weer kunstgras.

Het was een hectische week in de Papendrecht gelederen, omdat een aantal spelers nadrukkelijk is aangesproken op het gemekker tegen de scheidsrechters in de afgelopen weken.

Iedereen heeft beterschap beloofd en we gaan er vanuit dat iedereen zich houdt aan de afspraken. Wij zijn Papendrecht en daar hoort fatsoenlijk gedrag bij, zoals we overigens al vele jaren hebben bewezen.

JEKA 20 is een lastige tegenstander, niet in de laatste plaats door de forse financiƫle injecties van de sponsor Grieks Specialiteitenrestaurant Rhodos. Dat wordt souvlaki en gyros na afloop, in plaats van die vette gehaktballen.

De verslaggever zal het zondag lastig krijgen, want JEKA kent illustere namen als Emmanuel Chatzieleftheriou, Antonios Michalopoulos en de gebroeders Poursanidis. Papendrecht 4 doet het gewoon met namen als Gerrit, Wim, Rob en Herman en uiteraard de troetel-Italiaan Gerardo Dell’Aquila.
Er wordt om 10.00 uur afgetrapt. De bussen vertrekken om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de kinderboerderij.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.