Zondag 4 speelt leuk maar scoort niet

Zondag 4 speelt leuk maar scoort niet

Windkracht 9 vanmorgen op Sportcomplex Tussen de Leijen in Bavel. Zondag 4 ging de strijd aan tegen JEKA 20 en de elementen. De Papendrechters begonnen goed aan de partij met zorgvulding combinatievoetbal. Op het kunstgras werd de vrijstaande man iedere keer weer gevonden. Alleen de spitsen werden moeilijk bereikt en zo ontstonden er weinig gevaarlijke situaties voor het JEKA doel.

Halverwege de eerste helft kwam JEKA wat onder de Papendrechtse druk uit en al snel viel de 1 – 0. Helaas moesten daarna Herman en Rob S. met blessures naar de kant. In de tweede helft ging het gelijk op maar ging JEKA doeltreffend met de kansen om en scoorde nog 3 maal.

Bij Zondag 4 zorgde alleen Wilco voor gevaar maar hij zag zijn goede wedstrijd niet beloond met een treffer al was hij er enkele keren dichtbij, maar de keeper van JEKA kreeg hulp van de paal. Na afloop was het wel erg gezellig in de mega kantine van JEKA waar supporter van de week Debby de spelers verraste met ouderwets lekkere hapjes uit de frituur!

Commentaren zijn niet meer mogelijk.