Feestelijke afsluiting voetbaljaar 2012

Feestelijke afsluiting voetbaljaar 2012

Dankzij Rob S. werd het voetbaljaar 2012 op een bijzonder gezellige wijze afgesloten in Grand Café Willaerts. Niet iedereen kon komen. “Tot volgend jaar dan maar…. Gr., Eric.” “Voor degenen die ik niet meer zie uiteraard fijne dagen en een goed uiteinde. Grt., Ramon Camacho.” “Goedemiddag, namens de spelers en begeleiders van V.V. Papendrecht D2 hartelijk dank voor alles en prettige kerstdagen toegewenst!!! Groetjes Wilco, trainer V.V. Papendrecht D2.”

Jan Willem twijfelde of hij zou komen. “Hallo Rob, bedankt voor de uitnodiging. Ik durf niet met 100 procent zekerheid te zeggen dat ik kom, maar ik ben het zeker wel van plan. Geweldig initiatief overigens. Zoals we van je gewend zijn.

Je mail was reden genoeg om je foto weer eens prominent op onze website te zetten. Ik heb momenteel zo’n last van mijn onderrug, dat ik aan de pijnstillers zit. Ik kan al enkele dagen niet langer dan een paar minuten staan. Zitten en liggen gaan trouwens ook niet echt lekker. Ik hoop dat het zaterdag beter gaat, anders moet ik de kerstborrel helaas aan me voorbij laten gaan. De pijn is af en toe echt niet te harden. Hopelijk tot de 22e, maar mocht het niet lukken, dan wens ik iedereen nu alvast fijne feestdagen en tot volgend jaar.” Rob S.: “Goed Jan Willem. En gewoon komen natuurlijk! Ik reken je erbij!
Jan Willem kwam uiteindelijk toch en met hem vele anderen. Het was een uiterst geslaagd feest. Naast de meeste teamleden zagen we ex-leden als Louis de H. en Perry M. en voormalige gastspelers als Jeroen L., Edwin S., Mark vd L. en uiteraard de onvermijdelijke Aart van T. Aangezien Rob S. de gastheer was, waren vele, bloedmooie dames op het feest afgekomen, als vliegen op stroop. We zagen verscheidene wederhelften en supporters.
We hebben weer heel wat geleerd. Zo blijft Rob U. thuis vertellen dat hij wekelijks de uitblinker is en dat we alleen verliezen omdat wij hem in de steek laten, terwijl het al jaren andersom is.

Kenneth was er ook. Na enige tijd staan begon zijn achillespees zeer te doen. Hij heeft al van alles geprobeerd. Manuele, conservatieve, excentrische, holistische, astrologische, antroposofische, magnetische, paranormale, haptonomische, orthomoleculaire, regressie-, kruiden-, edelsteen-, kleuren-, reflexzone-, fyto-, frequentie-, api-, bloesem-, oorkaarsen-, aroma-, auricola-, chelatie-, oefen-, shockwave- en bewegingstherapie, massage, sport-, kracht-, evenwichts- en coördinatietraining, rek- en stretchoefeningen, fitness, inlays als een stukje binnenzool, tapijttegel, hielkussens of professionele hakverhoging in zijn schoenen, tape, bandage, een brace, een nachtspalk, speciale pleisters, sokken en schoenen, injecties en stimulatie van het herstel door gebruik te maken van lichaamseigen peescellen. Tot nu toe heeft helaas nog niets geholpen .We wensen hem sterkte met zijn herstel.

“Hallo Rob, hierbij wil ik je bedanken voor de bijzonder geslaagde kerstborrel. Vele malen hoorde ik: “Voetballen kan die Rob S. weliswaar niet meer, maar een leuk feestje organiseren kan hij als de beste.” Daarbij sluit ik me van harte aan. Toen ik op zaterdagmiddag aankwam, kon ik niet langer dan een paar minuten staan en moest ik steeds gaan zitten om mijn pijnlijke rug rust te geven. Toen ik wegging, liep ik precies zoals jij. Dat betekent weliswaar dat ik nog ver van een normaal niveau verwijderd ben, maar dat mijn herstel ingezet is en dat alleen dankzij jouw aanwezigheid. Je begint Jomanda naar de kroon te steken. De energie van jouw aura of jouw instralen van de ijsblokjes in mijn cola hebben een overduidelijke, positieve invloed op mij gehad. Je broer zoekt steeds naar nieuwe initiatieven voor De Mariannehoeve. Mij is nu glashelder dat je daar op vrijdagavond je helende gaven moet gaan aanwenden en healing-sessies moet organiseren. De toeloop zal enorm zijn. Moest je overigens je eigen portemonnee nog aanwenden om bij Willaerts de rekening te betalen of was er dermate gul gedoneerd dat je nog geld kan storten op de rekening van de Rob van den Sigtenhorst Foundation? Hoe dan ook nogmaals mijn hartelijke dank, fijne feestdagen gewenst en tot volgend jaar. Groeten, Jan Willem.”
“Ha Jan Willem, dank voor de mooie woorden (behalve dan die over m’n voetbal- en loop capaciteiten). Hoop dat je rug goed of beter blijft! Prettige feestdagen! Groet, Rob.”

“Lieve leuke vrienden, aan degenen die geweest zijn:

Dank voor jullie meegebrachte gezelligheid en bijdrage. De gezelligheid was overvloedig! De bijdrage ruim voldoende.

Ik zal 100 euro gaan overmaken naar KIKA.

Aan iedereen:

Prettige feestdagen en een goede start van 2013!

Lieve groet, Rob S.”

“Hallo Rob, eindelijk een stukje over de kerstborrel. Ik kon alleen geen leuke foto van jou vinden, dus heb ik maar een foto van je broertje naast het artikel geplaatst. Groeten, Jan Willem.” “ 🙂 Weer goed bezig Jan Willem. Het verschil zien ze toch niet! Garoet, Rob.”

Dit artikel werd mede mogelijke gemaakt door:

Mariannehoeve

Reactie op antwoord: “Hallo Edwin, de healingsessies met Rob worden vast een doorslaand succes. Ik verwacht dat de mensen net als bij Jomanda met busladingen tegelijk zullen komen. De Mariannehoeve timmert trouwens flink aan de weg, zeg. Ik zag op Facebook pagina’s in het Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Lets, Litouws, Russisch, Bulgaars en zelfs Turks. Groeten, Jan Willem.” “We blijven bezig he! Met vriendelijke groet, De Mariannehoeve, Edwin van den Sigtenhorst.”

Eén antwoord op “Feestelijke afsluiting voetbaljaar 2012”

  1. Beste Jan-Willem ,
    Goed idee van die healingsessies. Ik ben nu (2e kerstdag) bezig met een communicatie-,en marketingplan aan het schrijven. Ik hou je op de hoogte.