2012 Tijdloos Afgesloten

2012 Tijdloos Afgesloten

Op 31 december werd het kalenderjaar 2012 afgesloten in Tijdloos. “Hallo Feestneuzen, goede jaarwisseling! Beste Wensen allemaal! Gr, Johan. By the way: vraagje aan Rob. Is er ergens vanmiddag nog een klein feestje? Rob U.: “Johan, Petra en ik gaan vanmiddag om een uurtje of 4 naar Tijdloos. Kom je ook, kun je Petra gelijk vragen of ik mee mag doen met zaalvoetballen…. Ook allemaal de beste wensen! Dat het maar weer een mooi jaar mag worden…..” “Inderdaad. Tijdloos om een uur of 4! That’s were the party shall be! Tot dadelijk! Groet, Rob S.” “Ik ben vanmiddag helaas verhinderd daar ik tijdloos aan mijn vriendin ga besteden, fijne jaarwisseling allemaal en een heel sportief en vooral gezond 2013 gewenst. Gr., Herman en Jolanda.”

Patrick: “Vanmiddag tijdloos goed idee, ik kom alleen want wie zijn vrouw lief heeft, laat ze thuis.” Rob U.: “Als iedereen zo denkt als Patrick komen er geen vrouwen, misschien alleen wat loslopende…” Jan Willem: “Tijdloos laat ik waarschijnlijk aan me voorbijgaan. Prettige en vooral veilige jaarwisseling en tot volgend jaar.” “Ik sla deze mooie aanbieding af. Fijne jaarwisseling voor iedereen! Met vriendelijke groet, Luciën Louwman.” “De rook is opgetrokken en de (kleine) kater zit niet meer in onze vocabulaire….. Gelukkig Nieuwjaar! Groet Kenneth.” Eric: “Allemaal de beste wensen voor 2013. Tot op het groene (kunst)gras!”

Commentaren zijn niet meer mogelijk.