Gehavend Papendrecht gaat naar Dongen

Gehavend Papendrecht gaat naar Dongen

Als de weergoden het toelaten, hervat Papendrecht 4 zondag de competitie met een uitwedstrijd tegen DVVC 7 in Dongen. Papendrecht kende een prima winterstop. Er werd veel gegeten en gedronken, Rob Uitermarkt werd 50 en gemiddeld zijn er per week zo’n 65 mails verzonden. Getraind werd er echter niet en dat belooft dus niet veel goeds.

Het 4e is zwaar gehavend: op dit moment zijn er 6 spelers ziek, zwak, misselijk of om een andere reden  afwezig. Dat wordt dus weer puzzelen voor teammanager JWDM. Een ander nadeel is het aanvangstijdstip van 9.30 uur. Hopelijk wordt er wel op gewoon gras gespeeld.

Het zal duidelijk zijn: het vierde heeft de steun van haar legioen hard nodig. Er zijn per vandaag nog maar 226 kaartjes verkocht voor het uitvak, dus er is nog plaats in de “Dongen Arena”. De bussen vertrekken om 8.30 uur vanaf de parkeerplaats bij de Willem de Zwijger SG.

(Auteur: Wim)

Commentaar Jan Willem: Ons aller Robbie U. heeft Abraham gezien. Van harte gefeliciteerd, Rob! Ik schatte je qua uiterlijk zeker 15 jaar jonger in, maar qua voetbal zeker 15 jaar ouder. We horen wel wanneer het grote feest is.
Reactie Rob: Jan Willem, dank je! Voel me vandaag 60 geloof ik…..het idee om 50 te zijn valt niet mee, ga nog maar een jaartje liegen dat ik 49 ben 🙂

 

DVVC7

Commentaren zijn niet meer mogelijk.