Zondag 4 pakt de volle winst

Zondag 4 pakt de volle winst

Het was vroeg op vanmorgen, de uitwedstrijd tegen DVVC 7 begon al om 09:30 uur. Gelukkig was bijna iedereen op tijd. En iedereen was nodig want we hadden een smalle selectie voor de eerste wedstrijd van 2013. Maar de twaalf die er wel waren leverden een puike prestatie. De wedstrijd had alles in zich: 5 doelpunten, mooie combinaties, fraaie reddingen van beide keepers en als hoogtepunt de actie waarbij Edwin zich in de baan van het schot stortte. En hierbij een zekere tegentreffer voorkwam. Zondag 4 opende de partij sterk en nam een 0 – 2 voorsprong door Jesse en een strafschop van Johan. Maar in de tweede helft vloeiden de krachten weg en kwam DVVC terug, binnen enkele minuten stond het 2 – 2.

Zondag 4 wankelde maar gaf niet op en na een dieptepass van Eric ging Jesse alleen op de uitblinkende doelman van DVVC af, de rappe aanvaller ging er koelbloedig langs en tekende voor de winnende treffer, 2 – 3. Een goed begin van de tweede seizoenshelft! Overigens werd ook de derde helft ruimschoots gewonnen door de Papendrechters. Met daarbij de lekkere versnapering van Rob U. die afgelopen week 49 is geworden. Robbie, proficiat!

kenneth_winter

Eén antwoord op “Zondag 4 pakt de volle winst”

  1. Ramon Lafour schreef:

    Proficiat heren, puike prestatie!