Papendrecht 4 reist naar Dorst

Papendrecht 4 reist naar Dorst

De mannen van Zondag 4 gaan zondag proberen hun ongeslagen status in 2013 te continueren in het uitduel tegen Neerlandia ’31 uit Dorst.
Dat zal niet meevallen, want de Neerlandianen lieten in Papendrecht zien over een goede ploeg te beschikken (1 – 3 ) en zijn zeker nog niet kansloos voor de titel. Zeker niet na de recente 9 – 5 (!) nederlaag van koploper Advendo tegen Emma.

Papendrecht kwam na de winterstop goed uit de startblokken, getuige de 2 – 3 zege bij DVVC. De trouwe aanhang is benieuwd of hier zondag een vervolg aan wordt gegeven.

Wie er gaan spelen, is nog geheim. Zaterdag wordt er een besloten training afgewerkt en pas daarna maakt manager JWDM de opstelling bekend. Het aantal afmeldingen lijkt mee te vallen, maar dat geeft nog geen enkele garantie. Afmelden kun je namelijk ook gewoon nog op vrijdag en zaterdag doen, wordt wel eens gedacht! En daarnaast beschikt het vierde over een aantal kneuzen, zoals JWDM de licht geblesseerden ietwat oneerbiedig noemt.
Commentaar JWDM: maar wel terecht.

We hopen op meer publiek dan uit bij DVVC, toen er in de eerste helft 1 toeschouwer langs de lijn zat en er na de rust 4 supporters waren, als we tenminste de mevrouw die toevallig langs kwam fietsen en de buurvrouw die uit het raam keek, meerekenen.

In elk geval vertrekken de supportersbussen met “Kleintje Pils” aan boord exact om 9.00 uur, vanaf de parkeerplaats bij de OpelCentrale.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.