Zondag 4 houdt 1 helft stand

Zondag 4 houdt 1 helft stand

Vanmorgen speelde Zondag 4 de zware uitwedstrijd tegen Neerlandia’31 4. De mannen uit Dorst zetten de Papendrechters vanaf het begin flink onder druk maar de rood/zwarten legden een prima partij op het kunstgras en namen via de ongrijpbare Kenneth een 0 – 1 voorsprong. De organisatie stond als een huis en Zondag 4 haalde dan ook met deze kleine voorsprong de rust.

De tweede 45 minuten waren echter nog wat zwaarder en de Papendrechters moesten enkele treffers toestaan. Maar al met al was het een prima wedstrijd tegen de kampioenskandidaat en konden we met een goed gevoel de Moerdijkbrug weer opzoeken. Uitslag 3 – 1.

5 Antwoorden op “Zondag 4 houdt 1 helft stand”

  1. Kessi schreef:

    Goed verwoord!

  2. Johan Cruijff schreef:

    Kessi is een speler wie meer niet als wel speelt en wie dus niet moe ken zijn. Als hun dan niet zien dat hij voetbalt als een kip zonder kop of munt dan ken zelfs hij scoren als het bij hun een geitenkaas is. Maar je ken het pas zien als je het begrijpt wie het probleem is.

  3. Johan Cruijff schreef:

    Kunstgras is gras wie nie echt is en waarop El Salvador nog nooit gespeeld hep en ook niet ga doen, dat hep Xavi goed gezien. Kunst moet in de museum en gras op de voetbalveld, anders ken je ook gaan voetballen in het Theo van Goghmuseum.