Dik pak sneeuw op Slobbengors

Dik pak sneeuw op Slobbengors

Ook deze week veel mailverkeer. “Voor komende zondag graag alleen de eerste helft. Daarna ga ik meteen weg. Met vriendelijke groet, Luciën.” “Hier weer even Petra, ik neem even waar voor Robbie. Rob gaat met zijn gezin op wintersport en zal zondag 24 februari niet aanwezig zijn! Groetjes Petra.” “Hallo, ik ben van 22-02 tot 3-03 op wintersportvakantie. De 24e mis ik dus sowieso. Groeten, Wilco.”

Zo ging het maar door. Het regende afmeldingen of misschien beter: sneeuwde. “Het is maar de vraag of het doorgaat. Ik heb vrijdagavond getraind. Daar waar veel gras lag, was het prima bespeelbaar. Stukken met weinig gras, waren knalhard. Dat wordt bellen zondagochtend. Groeten, Jan Willem.”

“Ze geven nachtvorst op. Ziet er niet goed uit voor zondag. Groeten, Wim” Het was zondagochtend wit buiten. Het was niet verwonderlijk dat we de volgende mail ontvingen: Datum: Sun, 24 Feb 2013 08:20:18, van Wim: “AFGELAST.”

Commentaren zijn niet meer mogelijk.