Papendrecht 4 ontvangt OVV ’67

Papendrecht 4 ontvangt OVV ’67

Er zullen maar weinig Oosteinders zijn die ooit Papendrecht hebben bezocht. Evenals er maar weinig Papendrechters bij een weekendje weg aan Oosteind denken. Dit jaar heeft daarin wat verandering gebracht doordat Papendrecht 4 en OVV ’67 6 het tegen elkaar opnemen in de gezellige reserve zesde klas. De uitwedstrijd van Papendrecht 4 in Oosteind was één van de slechtste partijen van het seizoen. Papendrecht heeft dus wat recht te zetten en is bovendien goed uit de winterstop gekomen. Dat belooft dus een mooie zondagochtend te worden voor de weer groeiende aanhang van de rood-zwarten.
Papendrecht is redelijk compleet en JWDM moet dus keuzes maken, maar dat is hem wel toevertrouwd.

Aanvangstijdstip is 10.00 uur. Scheidsrechter is heer Bosselaar.

Wij wensen hem veel respect toe. We gaan er vanuit dat vechtpartijen in de kleedkamergang, waarin 20 spelers hé, hé, hé naar elkaar roepen, niet zullen plaatsvinden.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.