Drie maal linkerbeen helpt Zondag 4 aan 3 punten

Drie maal linkerbeen helpt Zondag 4 aan 3 punten

Eindelijk weer een thuiswedstrijd voor Zondag 4, de eerste van 2013. De toeschouwers hadden de weg naar het Slobbengors ook weer gevonden. Voor de Papendrechters een goede reden om sterk aan de partij te beginnen. Tegenstander OVV ’67 6 had in de eerste helft dan ook niet veel in te brengen en het was Arie Verzijl die Zondag 4 terecht op een 1 – 0 voorsprong wist te zetten na een gekraakt schot van Gerardo Dell’Aquilla. Hij schoof de bal met links onder de keeper door.

In de rust voerde Zondag 4 een aantal wissels door en het lukte niet om de organisatie gelijk goed neer te zetten. OVV profiteerde direct, 1 – 1. Zondag 4 was het daarna even helemaal kwijt en kwam niet meer tot goed spel.

Halverwege de tweede helft kreeg OVV een strafschop en zo dreigde de wedstrijd de kant van de mannen uit Oosteind op te vallen. Doelman Frank L. dacht daar anders over en keerde de pingel overtuigend. Dit was het sein voor de Papendrechters om weer alles op alles te zetten en ze kwamen terug in de wedstrijd. Daarna was het Kessi Time. De briljante linkspoot die in de afgelopen week enige kritiek had gekregen omtrent zijn vermeende teenblessure wist de uitstekend keepende OVV doelman met 2 prachtige lage schoten te verschalken.

De Papendrechters hielden deze 3 – 1 voorsprong vast tot aan het eindsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter Peter Bosselaar. En behaalden zo de tweede overwinning na de winterstop. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen TSC 8 op het programma. De aftrap is om 10:00 uur.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.