Gehavend Papendrecht gaat naar Oosterhout

Gehavend Papendrecht gaat naar Oosterhout

Het is ongelofelijk maar waar. Ondanks de grote belangen in de reserve 6e klas boekt een groot aantal Papendrecht-spelers midden in het seizoen doodleuk een wintersportvakantie. Iets waar met name de oudere supporters helemaal niets van begrijpen. “Cees den Boef, Ernst Eilbracht en Hans van Rijsbergen gingen nooit op wintersport. Die vonden sneeuw iets voor de eskimo’s”, aldus een boze fan.

Frank, Patrick, Rob U, Johan en Kenneth trekken zich van de kritiek niets aan en zijn gewoon gezamenlijk vertrokken. De trouwringen in de broekzak en maar naar de jonge dames kijken, die uiteindelijk natuurlijk geen enkele interesse hebben in deze bejaardenclub.

Gevolg is wel dat Papendrecht 4 dun in de spelers zit. En dat uitgerekend tegen het sterke TSC uit Oosterhout.

Grote vraag aan de kant van de Oosterhouters is of Don weer van de partij is. Deze met een fraaie trap gezegende linkspoot wist in Papendrecht binnen 20 minuten de gemoederen redelijk te verhitten door zijn iets te grote activiteit, om het maar eens netjes te zeggen. Nadat hij door zijn medespelers was gekalmeerd bleek Don overigens best een aardige vent te zijn.

De Papendrechters hebben er daarom gewoon weer zin in. Gaan de mannen van het 4e de goede reeks een vervolg geven? U kunt het zelf komen bekijken vanaf 10.00 uur in Oosterhout. Kaartjes zijn te koop bij Leo’s Cafetaria en bij de VIVO.

De bussen vertrekken om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats bij De Palm.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.