Papendrecht 4 thuis tegen JEKA 20

Papendrecht 4 thuis tegen JEKA 20

Koning Winter weet maar niet van ophouden en ook in het weekend wordt weer sneeuw en regen verwacht. Het is dus zeer twijfelachtig of de aanhangers van het vierde komende zondag de route naar het Slobbengors mogen maken. Wordt het lekker langs de lijn en in de kantine, of een saaie zondagochtend bij moeders de vrouw of de schoonouders? Wij hopen uiteraard op doorgang van de wedstrijd, zeker omdat Papendrecht 4 na de winterstop heel aardig speelt.

Tegenstander JEKA is een echte middenmoter. Uit in Breda-Bavel was Papendrecht lange tijd gelijkwaardig, maar werd er uiteindelijk vrij kansloos verloren. Grote vraag is, hoe de wintersporters uit hun winterse capriolen zijn gekomen en of vedette Lafour weer ontdooid is.

Ook zijn we nieuwsgierig of vrouw Bosselaar de blessure van scheidsrechter heer Bosselaar heeft weg weten te masseren met haar magische handen!

Als het doorgaat: het begint om 10.00 uur. Belt u s.v.p. de speciale supporterslijn van Papendrecht 4 om te horen of het doorgaat. Het telefoonnummer kunt u vinden op de website van Café het Centrum, dat ooit de reclameprijs won met de slogan “Van lekker nat, heeft café het Centrum zat”.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.