Papendrecht en Gilze samen de kou in?

Papendrecht en Gilze samen de kou in?

Na de wat geflatteerde nederlaag tegen JEKA hoopt Papendrecht 4 zondag weer eens punten te gaan pakken. Dat moet dan gebeuren tegen Gilze. Papendrecht bewaart slechte herinneringen aan het uitduel. De mannen van Zondag 4 speelden die dag een belabberde wedstrijd en verlieten met de staart tussen de benen het prachtige nieuwe complex van de Gilzenaren.

Of er revanche kan worden genomen, hangt niet alleen af van de vorm van de dag, maar vooral ook van de weersomstandigheden. Koud zal het in elk geval zijn als het doorgaat, maar gelukkig verkoopt de fanshop de heerlijk warme Papendrecht-4-jassen, -mutsen en -shawls.

Manager Jan Brouwers zal Gilze 6 ongetwijfeld op scherp zetten en hetzelfde geldt voor de Papendrechtse Louis van Gaal: JWDM.

Er wordt om 10.00 uur afgetrapt. Belt u s.v.p. de speciale afgelastingenlijn. Het telefoonnummer is te vinden op de website van Bar de Vogelpoel.

(Auteur: Wim)

Gilze6

Commentaren zijn niet meer mogelijk.