Slobbengors stijf bevroren

Slobbengors stijf bevroren

Het viel mee met het aantal afmeldingen. “Afgelopen zondag helaas geen punten gehaald heb ik gezien. Balen. Op zondag 24 maart heb ik verplichtingen en zal er wederom niet bij zijn (ook bij is de vrouw de baas). Grt, Edwin.” Tot groot ongenoegen van Arie meldde Kenneth: “Hoi, zondag 24 maart kan ik niet wegens een romantisch uitje naar Praag… Grt topscorer Kessi.” Arie is immers op het ogenblik de enige, echte topscorer. Kenneth staat slechts tweede.

Patrick: “Moge, mijn rentree kan ik niet nakomen. De wintersport in het mondaine St. Anton heeft te veel van mijn weerstand gevraagd. Mijn kamergenoot is nog steeds ziek en ikzelf ben sinds mijn terugkomst ook helemaal niet in orde.

Om het hoge verwachtingspatroon waar te maken wil ik 50% fit zijn (gezien de achterstand op kmissie). Momenteel heb ik lichte koorts en een vreemde hoest. Excuses voor mijn late reactie maar heb gedacht, dat het allemaal wat sneller zou verbeteren. Ik stel het nog een weekje uit. Groeten, Patigoal.”

Volgens de weersvoorspellingen zou het één van koudste maartse lenteweekenden ooit kunnen worden. Gerardo keek eens naar buiten en schreef vervolgens: “Hallo, ik meld mij af voor zondag. Als er meer afmelden, kan je mij bellen. Ik ben gewoon thuis en beschikbaar. Gr Gerardo.” Verstandig.
Bij het krieken van de dag was plaatselijk sprake van gevoelstemperaturen van -15˚C. We waren daarom blij toen we het volgende bericht ontvingen: Datum: Sun, 24 Mar 2013 08:34:22, van Wim: AFGELAST.

Commentaren zijn niet meer mogelijk.