Paaskraker op het Slobbengors: Papendrecht 4 – Be Ready 5

Paaskraker op het Slobbengors: Papendrecht 4 – Be Ready 5

De aanhang van Papendrecht 4 heeft geluk! In plaats van de meubelboulevard, een paasbrunch bij van der Valk of een oeverloze zit bij de schoonouders wordt het tweede paasdag gewoon op de fiets naar het Slobbengors. Daar ontvangt het 4e immers Be Ready en dat mag gerust een kraker van jewelste worden genoemd. Beide teams willen uit de onderste regionen van de reserve 6e klas wegkomen en de winnaar van maandag doet goede zaken. Het wordt een echt familie-event, want voor de kinderen van de Papendrecht 4 kids-club is er een springkussen opgezet. Ook kunnen er natuurlijk eieren worden beschilderd.

JWDM beschikt over een brede selectie en dat betekent dat er weer ontevreden reserves zijn.

Maar daar heeft de manager van het 4e maling aan: “Ik ga me pas zorgen maken, als er mensen tevreden op de bank zitten”. Dat is de spirit! Aanvang 10.00 uur. Scheidsrechter heer Bosselaar, wedstrijdcoördinator vrouw Bosselaar.

(Auteur: Wim)

BeReady5

Commentaren zijn niet meer mogelijk.