Zondag 4 pakt laat gelijkspel

Zondag 4 pakt laat gelijkspel

Een echte paaskraker vanmorgen op het Slobbengors, Be Ready 5 kwam op bezoek, het onderlinge verschil tussen beide ploegen was drie punten. Zondag 4 begon goed aan de wedstrijd en wist de bezoekers uit Hank flink onder druk te zetten. Kleine kansjes volgden dan ook snel en de Papendrechters namen een 1 – 0 voorsprong door een prachtig afstandschot van Herman Woudenberg. Zondag 4 kreeg mogelijkheden op meer maar ging naar de thee met de kleinst mogelijke voorsprong. Na de rust was het een totaal andere wedstijd, Be Ready bepaalde nu het spel en trok de stand al snel gelijk. Zondag 4 kwam niet meer aan voetballen toe en moest nog een treffer toe staan, gemaakt door de Messi van Hank.

Het ontbrak de thuisploeg aan energie en voetballend vermogen maar in de slotminuut was daar de goede actie van Rob van den Sigtenhorst die binnen de witte lijnen van het strafschopgebied werd neergelegd. Arie Verzijl wist wel raad met dit laatste buitenkansje en liet de keeper kansloos. Een gelijkspel derhalve maar voor Zondag 4 smaakte het paasbiertje net even iets lekkerder.

Eén antwoord op “Zondag 4 pakt laat gelijkspel”

  1. Peter B schreef:

    “Absolute wereldarbiter” ?