Papendrecht 4 speelt degradatietopper tegen Molenschot 3

Papendrecht 4 speelt degradatietopper tegen Molenschot 3

Degradatievoetbal in optima forma zondag a.s. op het Slobbengors als Papendrecht 4 hekkensluiter Molenschot 3 ontvangt. Papendrecht heeft 5 punten meer dan de Molenschotters, die echter aan een indrukwekkende opmars bezig zijn. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de kaarten voor het uitvak inmiddels volledig uitverkocht zijn. Dat belooft een gezellige ochtend te worden!

Papendrecht 4 is hard toe aan de zomer. De ene blessure volgt de andere op en het aantal kneuzen is groter dan het aantal fitte spelers. Ongetwijfeld weet JWDM er toch weer een mooie opstelling van te maken.

De wedstrijd begint zoals vanouds om 10.00 uur. Scheidsrechter is heer Bosselaar, die de afgelopen weken wat cynisch reageerde op meldingen rondom zijn afwezigheid bij het laatste thuisduel. Ongetwijfeld zal hem door de zondagcommissie worden ingefluisterd de objectiviteit te bewaken.

Kaarten zijn af te halen bij Bakkerij Noordermeer en Slager Pullen op vertoon van een legitimatiebewijs.

(Auteur: Wim)

Commentaren zijn niet meer mogelijk.